Rácskert

A Rácskert a bulinegyed közepén, egyben a régi zsidónegyed artériájában a Dob utca 40. szám alatt található. A Rácskert a bulizni vágyókon kívül, az udvarán megnyílt Vegan Garden óta, a vegán életmód rajongóinak is az egyik legkedveltebb multikulturális helyévé vált. A Rácskert 12 órától van nyitva, pénteken akár hajnali négyig, szombaton pedig hajnali kettőig állnak a szórakozni vágyók rendelkezésére.

 

A Rácskertben remek italválasztékkal és kedves kiszolgálással lehet találkozni, négyévszakos helyként, nyáron és jó időben tágas és hangulatos terasza vonzza a fiatalokat. A téliesített üzemmód, a fedett és fűtött bár akár a hidegben is kellemes, a vacogásra hajlamosaknak sem kell otthon maradni. De a Rácskertbe a kedvencedet is magaddal hozhatod, mivel a kutyákat is szeretettel fogadják, és biciklivel érkezők is biztonságban parkolhatnak.

A fesztivál jellegű hangulatra a belső kialakítás is rátesz egy lapáttal: a graffitivel díszített falak, a kényelmes bútorok a kellemes együttlétet dobják fel. A Rácskertben rendezett Quizzone kupák remek hangulatban teltházas eseményeknek számítanak, ennek keretében 66 kérdésre kell 7 játékblokk keretéven a helyes választ megadni.

 

A népzene és néptánc rajongói remek koncertekkel, és táncházakkal, kitűnő népzenészekkel találkozhatnak, minden héten más formáció húzza a talpalávalót. A kultúrára is szomjazókat felolvasó estek, kiállítások és változatos kulturális események zajlanak,

A Vegan Garden szellemisége a Rácskert bárjába is befurakodott, a fenntarthatóság jegyében növényekből készült többször használatos, visszavihető söröspoharakban fogyasztható a habzó nedű. A vegán szellemiség jegyében az italkínálatból száműzték az állathasználathoz köthető italféleségeket. A Vegan Garden mexikói ételei a Vexicana étteremnek köszönhető, olyan extraságok fogyaszthatók, mint a kukorica krémleves és a chimichanga.

Ez is érdekelhet
mikulásvirág gondozása