Három legfelkapottabb romkocsma Budapesten

A tömegturizmus erősödésével egyre nehezebb dolga van az utazóknak, miközben a városokat járják, hogy megtalálják azokat a turisztikai attrakciókat, amelyekből képet kapnak a helyiek, az ott élő emberek hangulatáról is, és egyben benyomást szerezhetnek a város atmoszférájáról.  A Budapest belvárosában a bulinegyedben kialakított romkocsmák egyre népszerűbbek a külföldiek és a hazai fiatalok körében. A Free Pub Crawl Budapest weboldal segítségével összegyűjtöttük azokat a jó helyeket, ahol hamisítatlan romkocsma hangulatban élhető át a budapesti belváros hangulata.

Olvass tovább

Legjobb online kaszinójátékok Magyarországon

A szerencsejáték online változata 2014 óta engedélyezett Magyarországon. Viszont a szerencsejáték-ipar az országban fejletlen — mindössze három virtuális klub működik a helyi SZF engedélye alatt. Ezt a meglehetősen szigorú jogszabályi követelmények magyarázzák. A virtuális létesítmény elindításának egyik kötelező feltétele, hogy egy szárazföldi kaszinót kell nyitni az ország területén.

Olvass tovább

Rácskert

Rácskert

A Rácskert a bulinegyed közepén, egyben a régi zsidónegyed artériájában a Dob utca 40. szám alatt található. A Rácskert a bulizni vágyókon kívül, az udvarán megnyílt Vegan Garden óta, a vegán életmód rajongóinak is az egyik legkedveltebb multikulturális helyévé vált. A Rácskert 12 órától van nyitva, pénteken akár hajnali négyig, szombaton pedig hajnali kettőig állnak a szórakozni vágyók rendelkezésére.

Olvass tovább

Tisza-tó turisztikai vonzereje

A Tisza-tavi régió, méretéből adódóan a legkisebb vendégforgalommal rendelkezik a hazai régiók között. A Tisza-tavi Regionális Turisztikai Projekt Iroda egy korábbi az üdülő vendégek körében végzett felmérése szerint az ide látogató vendégek fő motivációi a vízparti üdülés, horgászat, valamint természetjárás. Az idelátogató vendégek 30%-a évről évre elsőként érkezik a régióba.

Olvass tovább