medencefedés

Medencefedés korszerű technológiával

Miért is érdemes beruháznia medencéje befedésére. Elsőre talán egy felesleges esztétikai megoldásnak tűnik csupán, de ha jobban meggondolja, egy professzionálisan kivitelezett medencefedéssel, családi úszószezonja akár több hónappal is meghosszabbodhat. A következőkben, a medencefedési termékek hazai piacvezetője, az Alukov Hungária korszerű medencefedési termékeit mutatjuk meg. Ez alapján eldöntheti, hogy valóban jó befektetés-e egy medencefedés az úszómedencéjére.

Bár sokan a költségkímélőbb alacsony magasságú és esztétikus kinézetű medencefedésekre esküsznek, mi mégis három magas beépítésű, de inkább családbarát terméket mutatunk be.

 

Ravena medencefedés

A Ravenna medencefedés azoknak egy tökéletes megoldás, akik a funkcionalitás mellett az esztétikai megjenesét is rendkívül fontosnak tartják. A Ravenna formatervezése az íves elemek és a függőleges falak tökéletes kombinációja. Ez bizosítja, hogy gyakorlatilag a medence körüli tér három különböző oldala is tökéletesen hasznosul. A Ravenna medencefedés egy tökéletes termék, ha olyan kombinációt keresünk, ahol a medencefedés belesimul a környező épületek vagy falak szerkezetébe.

Olympic medencefedés

Hasonlóan esztétikus megoldást kínál az Alukov másik magas típusú medencefedése, az Olympic medencefedés. A terméket eredetileg a görögországi olimpia idején dobták piacra, kivitelezésében, anyagfelhasználásában kifejezetten a prémium kategóriába sorolható. Kinézetében, a negyedgömb vagy kupola alakú szerkezet a legigényesebb designokkal is vetekedhet.

Laguna Neo medencefedés

Ha klasszikus kialakítású, magas medencefedésre vágyik akkor a Laguna Neo az önnek megfelelő termék. Kialakítása révén szabad mozgást tesz lehetővé a medence fedése alatt. A termék könnyen kezelhető rögzítési rendszerrel lett kialakítva.