Maryam Island

Maryam Island

A Maryam Island Sharjah belvárosában található, ahonnan tökéletes kilátás nyílik az Arab-tengerre. A vízparti fejlesztéstől szomszédos Dubai emirátusai könnyen megközelíthetőek, Dubai Nemzetközi Repülőtere 12 kilométer távol van. Az ingatlan átadása 2020 tavaszán várható.

Maryam Island

A projekt fejlesztője az Abu Dhabi székelyű Eagle Hills ingatlanfejlesztő és befektetési társaság, amely főként az Egyesült Arab Emírségekben és több öbölbeli országban valósít meg városfejlesztő beruházásokat. Legjelentősebb projektjei közé tartozik az Address Residences Fujairah, és a Kalba Waterfront Sharjahban.

A Maryam Island 688 lakóegységet tartalmaz, az apartmanok mellett kiskereskedelmi üzleteket és prémium kategóriás szállodákat kínál, emellett rekreációs létesítményeket, mint gyógyfürdőt, úszómedencéket, fitnesztermet és gyerekjátszóteret.

Az otthonok stúdiók és 1-2-3 szobás apartmanok, amelyek lakóterének kialakításának fő szempontja az, hogy a privát életet a legmagasabb minőségű létesítményekkel biztosítsa.

Modern biztonsági rendszerekel, éjjel nappal üzemelő karbantartási szolgálattal a gondtalan életvitelt kívánják szavatolni.

Maryam Island

 A projekt a lakhatáson túl szabadidős és életmódközpont szerepét kívánja betölteni. A Maryam Island beruházás különösen kiscsaládok, fiatal párok, illetve egyedülállók számára a legelőnyösebb.

A tengerpart mellett egy kilométer hosszan húzódó sétány lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, és élvezni az éttermek különleges és egyedi gasztronómiai kínálatát.

Az ingatlan közelében, körülbelül 5 kilométerre található az Expo Centre Sharjah, az Al Khan strandja  7, az egyetem pedig 20 kilométer távol van.