Új trendek a manikűrfestésben, amelyről még te sem hallottál!

Napjainkban évszakoktól függetlenül a hölgyek előszeretettel látogatják a műköröm stúdiókat, mivel az ápolt kéz és manikűr fontos részévévé vált a megjelenésnek. Mind a kamasz lányok, mind az idős hölgyek között nagy népszerűségnek örvendenek a különféle köröm trendek.

Hasonlóan a divathoz, vannak örök trendek, sőt olyan technikák amelyek újra és újra divatosnak számítanak.

Mióta 1934-ben piacra kerültek Chicagóban Charles Revlon és Joseph Revlon által kifejlesztett első pigment tartalmú körömlakkok, robbanásszerű változások történtek mind a körömfestékek, mind a műköröm alapanyagok terén. A technikák és az alapanyagok azóta is folyamatosan tökéletesednek, hogy könnyen kezelhetőek legyenek, ugyanakkor egyre esztétikusabb és tartósak legyenek a használóknak.

mukorom alapanyagok

A különféle lakkozási stílusok lehetőséget biztosítanak, hogy mindenki az egyéniségének megfelelő technikát válassza a szolgáltatások közül.

Francia lakkozás

A francia lakkozás mindig divatos, passzol minden stílushoz, emellett minden korosztály körében népszerű. Ennek oka, hogy természetes hatású, és a tisztaság benyomását kelti.

A lakkozás során színtelen alaplakkot visznek fel a lezsírtalanított körömlemezre, majd a szabadon levő szélt fehér körömlakkal megfestik oly módon, hogy követik a mosolyvonal ívét.  A végén a körmöket  natúr , bézs esetleg barackos színű lakkal fedik le, amellyel homogén felületet hoznak létre a köröm felszínén, és segít, hogy a mosolyvonal mentén ne legyen szintkülönbség.

mukorom francia lakkozas

Spa rituál lakkozás

Trendi technika azoknak, akik előtérbe helyezik, hogy a használt termékek növényi összetevőkből álljanak, ugyanakkor mentesek legyenek az egészséget károsító anyagoktól.

A Spa rituál lakkozás során olyan speciális lakkot visznek fel a körmökre, amelyek hasonló a többi lakkhoz,viszont jóval tartósabban marad fent. A képződött rugalmas réteget akár otthon is el lehet távolítani.

Tartós lakkozás

A tartós lakkozás azoknak ajánlható, akik a természetes megjelenésnek és körmöknek a hívei.

Az eljárás során egy hypoallergén, hibrid körömkímélő lakkot visznek fel, amelynek további előnye az, hogy két hétig is tökéletesen fent marad, továbbá percek alatt oldható le a körmökről.

mukorom tartos lakkozas

A tartós lakk használata során nem töredezik a körömlemez, egészséges és esztétikus benyomást kelt.